Vergaderen

Vergaderen in Groningens bruisende stadshart

Vergaderen in Hampshire Hotel – Groningen Centre betekent vergaderen op loopafstand van het Centraal Station, maar ook vlakbij het gezellige stadshart van Groningen. Centre beschikt over vijf vergaderzalen voor groepen tot maximaal 130 personen in theateropstelling. De mogelijkheden voor een zakelijk verblijf zijn uitgebreid. Lunches, dinerbuffetten (vanaf 20 personen), maar ook verschillende ideeën voor ontspannende uitstapjes voor meerdaagse congressen, zoals museumbezoek, rondvaarten, fitness (in onze eigen fitnessruimte) en stadswandelingen.

Hampshire Hotel – Groningen Centre maakt deel uit van Vergaderen In Groningen. Vergaderen in Groningen bundelt de krachten van vier vergaderaccommodaties in en rond de stad Groningen. Alle locaties zijn verschillend, zodat onze gasten veel keus hebben. Van zakelijk en direct aan de snelweg, tot bijna verstopt in het rustige, inspirerende platteland. Eén ding hebben al onze locaties gemeen en dat is de gastvrije ontvangst. U bent van harte welkom! Meer informatie vindt u op www.vergadereningroningen.nl.

Vergaderzalen
Hampshire Hotel – Groningen Centre beschikt over uitstekende vergaderaccommodaties en volop mogelijkheden voor arrangementen. Indien u dat wilt, ook met overnachting erbij.

Zalenoverzicht

zalen-hampshire-centre