Nieuwe vergaderzalen

OPEN HUIS DRIESTERREN VERGADERZALEN HAMPHIRE HOTEL – GRONINGEN CENTRE GOED BEZOCHT

 

Groningen, 3 juni 2015 – Vergaderend Groningen heeft afgelopen maandag enthousiast gereageerd op de nieuwe, driesterren vergaderzalen van Hampshire Hotel – Groningen Centre. Dat gebeurde tijdens het Open Huis dat door het hotel was georganiseerd. Het toenemende aantal boekingen bewijst dat organisaties de waarde van buiten de deur vergaderen weer op waarde weten te schatten. Het mág weer en het kán weer, wat tekenend is voor het verbeterde klimaat binnen de (zakelijke) markt in het Noorden.

 

Tijdens het Open Huis was er buiten de zalen om ook nog het een en ander te beleven. Zo deed AV-specialist BANO een presentatie van de hypermoderne audio-visuele middelen waarover de nieuwe zalen beschikken. En leverancier Jansma uit Haule organiseerde een proeverij van regionale kazen en andere lekkernijen. Een van de koks uit het team van het hotel leerde de gasten de fijne kneepjes van het vak van Groninger Mosterdsoep maken.

 

De nieuwe zalen hebben allemaal een eigen look & feel, waardoor elke vergaderende organisatie een zaal kan uitkiezen die past bij het doel van de bijeenkomst. Uitgangspunt voor de ruimtes is de driesterren-aanduiding geweest die Michelin gebruikt voor het classificeren van restaurants.

Volgens Michelin betekent drie sterren “een uitzonderlijke keuken die een reis waard is”. Met de nieuwe zalen die “het omrijden waard” zijn, hoopt het hotel ook aantrekkelijk te zijn voor organisaties van buiten de stad Groningen.

  • Hampshire Actueel

    Lees hier alle actualiteiten van Hampshire Hotel - Groningen Centre.

  • Andere berichten