Nieuws

Groningse hotels verder als Best Western en Best Western Plus hotels

8 februari 2018

Groningse hotels verder als Best Western en Best Western Plus hotels

Amersfoort, 7 februari 2018 – Best Western breidt uit in Groningen. Het voormalige Hampshire Hotel – Plaza Groningen en het Hampshire Hotel – Groningen Centre sluiten zich per 1 april 2018 aan bij Best Western Hotels & Resorts. De hotels gaan verder onder de namen Best Western Plus Hotel Groningen en Best Western Hotel Groningen Centre. Met de aansluiting bij Best Western behouden de hotels hun eigen identiteit en maken zij gebruik van de naamsbekendheid en het wereldwijde distributienetwerk van Best Western Hotels & Resorts.           

 

Lees meer

David Bowie Is in Hampshire Hotel – Groningen Centre

16 februari 2016

Misschien wel het meest muzikale hotel van Nederland opent een David Bowie kamer.

Als eerbetoon aan deze legendarische kunstenaar is vanaf vandaag in het Hampshire Hotel aan de Radesingel een overnachting te boeken in een luxe hotelkamer die geheel in het teken van David Bowie staat.

Bij aankomst ontvangt u zijn lievelingsdrankje. Op de kamer kijkt u DVD’s van concerten, een docu en alle videoclips. Er hangen prachtige Bowie schilderijen, die tevens te koop zijn en welke beschikbaar zijn gesteld door kunstenaars. Op een gitaar kunt u nummers spelen van Bowie en in de ochtend sluit u uw verblijf af met een David Bowie-ontbijt, inclusief speciaal voor de gelegenheid gemaakte Bowie placemats.

Lees meer

  • Hampshire Actueel

    Lees hier alle actualiteiten van Hampshire Hotel - Groningen Centre.

  • Andere berichten