Kamers

77 kamers, van Standaard tot Superior

Hampshire Hotel – Groningen Centre heeft 77 comfortabel ingerichte hotelkamers, variërend van luxe Superior Kamers tot comfortabele Standaard Kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet, een bureau, LCD TV, telefoon en gratis Wi-Fi. Daarnaast zijn de meeste kamers voorzien van een airconditioning.

Nieuw en uniek in het centrum van Groningen is dat Hampshire Hotel – Groningen Centre beschikt over drie appartementen (1 tot 5 personen) aan de overkant van het hotel. Alle appartementen zijn volledig ingericht en beschikken over gratis draadloos internet. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor zakelijke gasten, gezinnen en vriendengroepen. Bekijk hier onze appartementen.

Standaard Kamer

Alle Standaard Kamers beschikken over aparte bedden, die tegen elkaar aan zijn geschoven, maar ook los geplaatst kunnen worden. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van een LCD TV, bureau en telefoon. Ze beschikken over een badkamer met een wastafel, douche en toilet. Bepaalde kamers zijn voorzien van een airconditioning. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi. Standaard Kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal twee personen. Bepaalde kamers beschikken over een tussendeur, waardoor kamers aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Nu boeken

Comfort Kamer

De 29 recent geheel vernieuwde Comfort Kamers zijn een uitstekende keus, als u zoekt naar veel comfort voor een redelijke prijs. Tegen een relatief kleine meerprijs beschikt u over een lichte kamer die tweemaal zo groot is als een Standaard Kamer. De kamers beschikken over twee ruime boxsprings, die tegen elkaar aan zijn geschoven, maar ook los geplaatst kunnen worden. De kamers zijn voorzien van een LCD TV, een ruime werkplek, een extra zitje en een badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. Bepaalde Comfort Kamers zijn voorzien van airconditioning en ze beschikken alle over gratis Wi-Fi. Comfort Kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal drie personen.

Nu boeken

Deluxe Kamer

De acht Deluxe Kamers zijn voorzien van een kingsize bed, ruime werkplek en een LCD TV. De luxe badkamer van deze kamer beschikt over een ruim ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en een toilet. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over gratis Wi-Fi. De Deluxe Kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal twee personen.

Nu boeken

Superior Kamer

Voor complete luxe biedt het hotel twee Superior Kamers. Deze zeer ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over een kingsize bed, airconditioning, een grote werkplek, zitje met luxe stoelen, een Smart TV, Nespresso-apparaat, minibar en een DVD-speler waarvoor bij de receptie DVD’s verkrijgbaar zijn. De ruime badkamer is uitgerust met een inloopdouche, apart ligbad, toilet en wastafel. De kamer beschikt over gratis Wi-Fi en is vanwege het comfort ook uitermate geschikt voor een langer verblijf. De Superior kamers zijn geschikt voor gebruik door maximaal twee personen.

Nu boeken