Faciliteiten

Gelegen in het centrum

Door de ideale ligging van het hotel (net binnen de stadsgrachten) zijn de winkelstraten binnen 10 minuten met de voet te bereiken.

Vergaderzalen

Wij van Best Western Hotel Groningen Centre bieden ruime vergaderzalen aan voor onder andere: zakelijke bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, recepties en trainingen.

Gratis wifi

Wifi is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons bestaan. Daarom hebben wij in het hele hotel gratis Wifi voor gasten en bezoekers.

Fitness

Onze fitnesszaal beschikt over vier Technogym-apparaten. Daarnaast beschikt de zaal over losse gewichten en matjes. De ruimte is toegankelijk tot 22 uur en de toegang voor gasten is gratis.

Parkeergarage

Best Western Hotel Groningen Centre beschikt over een eigen parkeergarage onder het hotel. De kosten van het parkeren bedragen € 17,50 per auto per overnachting. Hiervoor vragen we om de sleutels achter te laten bij de receptie. We adviseren om vooraf een parkeerplek te reserveren.

Hotelbar

Even bijkomen van een drukke dag in Groningen? Dan is de hotelbar de ideale plek om tot rust te komen. U kunt hier heerlijk rustig genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Afgesloten fietsenstalling

Heeft u een fiets gehuurd of bent u zelf met de fiets? U kunt de fiets plaatsen in onze afgesloten fietsenstalling.

Elektrische oplaadpunten

Wij als hotel willen goed met de tijd mee gaan. Daarom bieden wij elektrische oplaadpunten aan voor fietsen en auto’s.

Bibliotheek

Wij beschikken ook over een mooie bibliotheek. Al onze gasten mogen rustig gebruik maken van alle verschillende soorten boeken die wij hier hebben staan.

Was- en stomerijservice

U kunt uw kleding laten wassen en/of laten stomen.
Voor meer informatie over het wassen of stomen kunt u terecht bij de balie.

Fietsverhuur

Wij verhuren ook fietsen aan onze gasten. Want het is natuurlijk veel makkelijker om u zelf te verplaatsen door de stad met een fiets dan met een auto!