Dinervoucher

Omdat Hampshire Hotel Groningen Centre niet over een eigen restaurant beschikt is het een samenwerking aangegaan met een aantal fantastische restaurants in de buurt van het hotel. Deze restaurants hebben speciaal voor Hampshire Hotel Groningen Centre een 2-gangendiner en een 3-gangendiner samengesteld. Bij het hotel kunnen hiervoor vouchers worden gekocht voor respectievelijk € 18,50 en € 25,00 per persoon (exclusief drankjes). De restaurants waaruit u kunt kiezen zijn:

Hemmingway’s Cuba
De keuken weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen uit Cuba. In combinatie met de caribische inrichting maakt dit dat u zich even echt in Cuba waant.

Moro Mediterraans restaurant
De Moorse culinaire tradities kenmerken zich door een mix van Mediterraanse en Spaanse gerechten. Gebaseerd op aromatische kruiden, pittige sauzen en delicate smaken. Gecombineerd met prachtige wijnen en een sfeervolle inrichting beleeft u een ware smaaksensatie.

Boccaccio – Botega Toscana
In Boccaccio Bottega Toscana worden klassieke Toscaanse gerechten geserveerd. Van antipasti tot prachtige vlees- en visgerechten. Verse ingrediënten voeren de boventoon. Ondersteund door eenvoudige bereidingsmethoden en de befaamde goudgroene Toscaanse olijfolie.

’t Zwarte Schaap
De ideale plek om samen te komen met familie en vrienden in een ongedwongen en gezellige sfeer te genieten van heerlijke gerechten uit de internationale keuken.

Dinercafé Diep
Aan het fraaie Schuitendiep in Groningen, waar vroeger schepen hun turf losten, is dinercafé Diep gevestigd. De keuken biedt lekkernijen uit de hele wereld waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en streekproducten uit Groningen.

Imono
Imono Groningen is een Aziatische bar & lounge. Imono Groningen heeft het “All You Can Eat” concept met een grote variatie aan verse, Aziatische gerechten en Sushi.